ATiRi, built by Søren/Denmark
Copyright 2018 © Troels Gravesen

Hej Troels,
Her er lidt billeder.
Jeg har lavet et invendigt "matrix og beklædt sider og front..siderne er 16mm bambus.Front er 22 mm mdf.Bagvæg og matrix er 26 mm mdf..
Sider og front er limet med auto polymer rudelim, som er særdeles stærkt og sealende. Der er en teoretisk en mulighed for at de forskellige tykkelser og sealeren får kabinettet til at være mindre kirkeklokke, hvis jeg udtrykker mig forståeligt her.
Højtaleren er affaset i bunden, langs siderne og ser mindre tung ud.
Jeg har 26 cm i bredden, med den korrekte affasning ved enhed, og med de 16 mm sider har jeg "vundet" 18 mm i bredden til bas/mel...De bryder sig slet ikke om at blive presset i et snævert kabinet , så jeg tillod mig at være lidt utro her..Vi har haft sådan en bandit i et smalt kabinet.Det blev aldrig mere en middelmådigt.
Fronten er malet med auto stone chip maling , som er en elastisk og let nupret finish.( lidt peak consult agtigt , som jeg godt kan lide)..
Anlægget er samlet over nogle år , med udskiftninger til min egne øres overbevisning. Jeg er totalt usnoppet, men der er sneget sig nogle ting ind fra øverste hylde, men som sagt, er det udsøgt efter klangen.
Et sæt Dynaudio C4 Platinum , som jeg købte med videresalg for øje..De er faktisk en øjenåbner for nogle ting som ikke burde være muligt..de giver stof til eftertanke for alle der har bygget højtalere, når man har lyttet til forskellige komplekse musikstykker.de er irriterende gode på visse punkter..Smil.
Lyden på de små , er jeg egentlig enig med dig i..de er for størrelsen en kæmpe formidler..lækre..
Mvh Søren