DTQWT mkII, built by Hans-Kristian, DK
Copyright 2015 © Troels Gravesen

Hej Troels.
Først og fremmest stor tak for det arbejde du gør og viser på din hjemmeside, og dine hurtige svar på mails, når man har spørgsmål! Og super fedt du lægger andres byg op!
Jeg har bygget DTQWT MKIII med 2x10” versionen. Der er nogle billeder i vedhæftet pakket fil. De har stået i stuen siden maj, selvom de ikke er helt færdige. Vil nemlig have folie over midten i stedet, samt andre fødder. Er helt ud tilfredse med lyden!. Kæresten var dog ikke helt glad for størrelsen da de lige kom ind i stuen, men da jeg først fik ”gang” i dem, så gjorde det pludselig ikke noget længere. Hun kunne godt hører det var et kæmpe spring fra B&W 683’erne. Krystalklar i toppen og dejlig tør i bunden! De spiller alt slags musik! Desværre bliver man afhængig af godt indspillet musik, da det er blevet så let at hører forskel.
Næste mål bliver at bygge tilhørende centerhøjtaler en gang i fremtiden.
”bonus info”:
Da jeg ser mindst lige så meget film, som jeg hører musik, har jeg bygget en subwoofer med en 18” dayton ultimax enhed i lukket kabinet, med målene 540x540x540. Den var overraskende nem at integrere med DTQWT. Crossover er sat til 80hz. Har nu fået bedre kontrol over bassen, men det skyldes også den ene højtaler står i et hjørne.
 
Mvh Hans-Kristian