Ekta Grande built by Dennis/Denmark

Hej Troels
Jeg blev færdig med mine højttalere for noget tid siden og tænkte, at jeg hellere måtte vise mit værk frem. Jeg har vedhæftet lidt billeder med min prøveopstilling af højttalerne (de er senere blevet spændt for noget IcePower, anden signalkilde osv), men det giver et fint billede af resultat. Jeg kunne selvfølgelig skrive det ene og det andet om konstruktionen og lyden, men da du allerede kender højttalerne og lyden, vil jeg blot sende et par billeder og sige tak. Alt i alt - et super projekt jeg er rigtig glad for jeg gik i krig med (om end det var et noget større begynder-projekt) - og sidst men ikke mindst; mange tak for din hjælp undervejs (- og ikke mindst for hjemmesiden)

De sidste par billeder med grafer er målinger af højttalerne - ikke noget særlig seriøst, bare for at få en ide om frekvensgangen osv. Men det ser jo ganske fornuftigt ud.
Billedet "samlet": 3 forskellige målinger - en af dem med fasen vendt omvendt (mikrofon: Kalibreret DIY mikrofon fra Holm Acoustic arrangement)
Billedet "ECM8000": 2 forskellige målinger - en af dem med fasen vendt omvendt (Med anden mikrofon)
Billedet "langtfra": Et par målinger sådan ca. midt ude i rummet af henholdsvis højre og venstre kanal.
Med venlig hilsen
Dennis Frie

 


"samlet"


"målinger langt fra"


"ECM 8000"