DIY Loudspeakers: HOME  INDEX  UPDATES  RESPONSE  WHAT'S NEW

Faital-3WC-15, built by Hans-Kristian, DK

Copyright 2020 © Troels Gravesen

Hej Troels.
Så blev jeg færdig med højtalerne. Fra start til slut, gik der ca. 6 uger, hvor der primært blevet arbejdet på dem om aftenen, efter børnene er lagt i seng. Alle sider skåret ud i smig, og det hele samlet ved en limning. Det er nok sidste gang jeg gør dette, da det måske lige er voldsom nok med så mange dele på engang, og ikke plads til fejltagelser.
Finish denne gang blev blot med malerrulle og acrylemalje maling, da vejret ikke var til udendørs maling. En gang i fremtiden vil de blive slebet og sprayet med samme maling (når den mindste ikke er så hård ved tingene).
Lyden vil jeg ikke beskrive for meget, da de ikke er spillet til. Men lyden i startet var indelukket, men det tog ikke mange timers musik, før de begyndte at åbne op. Men allerede nu er de, de bedste højtalere jeg har ejet. Fantastisk diskant, stemmer lyder rigtig, og bassen slår som den skal.
Næste projekt bliver at finde en bedre forstærker, da jeg synes de fortjener bedre og vil sikkert lyde bedre end med min reciever NAD T758v3. Tænker Lyngdorf skal testes med dem, da de har et godt rumkorrektions software. Har en Hypex FA502, som jeg overvejer at købe en mere af og bruge dem til effektforstærkere.
Endnu en gang tak for dit bidrag til alle os selvbyggere og din fantastiske support ved spørgsmål!
Mvh
Hans-Kristian