OBL-15, built by Mikael, Denmark
Copyright 2016 © Troels Gravesen

Hej Troels!
Nu er jeg blevet helt færdig med mine nye højttalere! Det har taget ca. to måneder og var til tider udfordrerne da min værktøjssamling ikke var helt oppe til at møde de udfordringer der kom. Jeg måtte ud at investere i overfræser, fræserjern og skruetvinger og en del andet.
Med dette overstået er det så heldigvis en stor tilfredsstillelse at beskue og ikke mindst at lytte det færdige resultat. Som det fremgår af den lille billedserie der er medsendt lavede jeg først en version uden den sorte forplade. Jeg synes nemlig at de var så pæne uden den sorte plade!Det blev imidlertid en lidt underlig oplevelse at lytte til dem!
Efter hvad du har skrevet om dem blev jeg skuffet efter de første par "lytninger". Men efter at have konsulteret dig og fået hurtigt svar monterede jeg så de to sorte plader (som jeg jo faktisk havde indkøbt fra start ).
Og hvilken forskel! Det havde jeg ikke drømt om! Nu kom der klarhed, liv og overblik over det hele og jeg blev meget glad. Og kom meget sent i seng den aften. Man får i sandhed lyst til høre alle sine plader på disse højttalere.
Kære Troels, tak for det store arbejde du gør og som du beredvilligt deler med alle os højtalernørder. Det er fantastisk læsning!
Med venlig hilsen Mikael

Tak for tilbagemeldingen. Ja, der er en god grund til at mellemtone og diskant er forskudt :-) vh Troels