TQWT built by Daniel, Denmark
Copyright 2012 © Troels Gravesen

GO TO TQWT PAGE                                                                                                                                                                                                             GO TO INTRO PAGE

Hej Troels, Som lovet er her et par billeder af de færdige TQWT. Det er ikke nemt at skrive nogen beskrivelse på hvordan de lyder, så det vil jeg lade være med. Men vil aligevel sige at når først mellemtonen åbner sig helt op efter et par hundred timer spiller de helt utroligt, og må indrømme at jeg utrolig overrasket over hvor stram og dyb bas de spiller med bare 20W foran. Det var overraskende nemt at bygge dem takket være dine udførlige tegninger og billeder af hele byggeprocessen. Føler at værd en krone der brugt på dem er givet GODT ud!!
Jeg ved ikke om du har set det før, men det har jeg har under begge højtaler og min forstærker er et såkaldt "dæmpetrin". Det består af en jernplade der vejer det som højtaleren/forstærkeren. I mit tilfælde vejer hver højtaler ca. 30 kg så jernpladen vejer også 30 kg. Under jernet er der sat fire vibrationsdæmpere som er beregnet til at dæmpe 60kg til sammen og over jernpladen sidder der fire der er beregnet til 30kg til sammen. Vibrationsdæmperne er bare nogle billige nogen som man typisk bruger i industrien til at dæmpe motorstøj (købt hos Bdr. Klee). Har du hørt dit eget anlæg sat op på lignede dæmpetrin?
Venlig hilsen Daniel